SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Mesin motong profil pipa plasma Robotic CNC pikeun tabung pasagi

Pedaran pondok:

Modél No.: RT400
Bubuka:
Upami anjeun ngadamel baja struktural, robot motong plasma Kami bakal ngajantenkeun operasi anjeun langkung épisién. Éta anu dilakukeun pikeun sababaraha rupa perusahaan anu beroperasi di luar industri wangunan tradisional.
Naha anjeun nyauranana balok, saluran, baju kurung atanapi kurung. . . naha anjeun damel tina baja karbon, atanapi stainless steel. . . Robot motong plasma kami bakal ngabantosan anjeun pikeun ngajantenkeun biaya paling murah sareng kualitas anu teu aya tandinganna.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Bahan Anu Berlaku Pikeun Robot Plasma Cutting
Motong stainless steel, baja karbon, waja hampang, beusi. Ngiringan pipa buleud, pipa pasagi, waja sudut, saluran baja, H balok, H-balok, baja H jsb

H beam fabrication line Automatic H beam cutting plasma robot machine1
H beam fabrication line Automatic H beam cutting plasma robot machine2

Industri Lumaku Tina Mesin Plasma Cutting
pabrikan logam, pipa oild sareng gas, konstruksi baja, menara, rel karéta sareng lapangan motong waja sanés.

H beam fabrication line Automatic H beam cutting plasma robot machine3

Konfigurasi

Komponén Listrik Perancis Schneider
* Pilihan jasa téknis suku cadang mérek dijamin, sareng dukungan jasa online teknis.

France Schneider Electrical Components

Jepang Panasonic Atanapi Fuji Servo Motor
* Gerak presisi tinggi: Éta tiasa ngawujudkeun kontrol loop-nutup posisi, kagancangan sareng torsi; ngungkulan masalah stepping motor out-of-step; maca data dina waktos kalayan eupan balik énkoder pikeun ngabandingkeun posisi.
* Kacepetan: Kinerja gancang-saé anu saé, umumna kagancangan dipeunteun tiasa ngahontal 1500-3000 rpm.

Japan Panasonic Or Fuji Servo Motor

10 Axis Robotic Arm
Motong, liang atanapi Bevels teu aya masalah.

Robotic CNC plasma pipe profile cutting machine for square tube1

Prosés Bolt liang alus
Sakedapan ngarobih kagancangan sareng ngagunakeun algoritma parangkat lunak anu canggih pikeun ngahasilkeun liang anu lempeng.

Good Bolt Hole Proces

Ranjang Nyoco Otomatis

Robotic CNC plasma pipe profile cutting machine for square tube2

Parameter téhnologis

Modél

RT400

Panjang motong Max

6m / 9m / 12 m

Min motong Panjang

0,5 m

Max motong diaméterna

430mm

Diaméter motong Min

30mm

Réposisi presisi

0,02mm

Ngolah presisi

0,1mm

Laju motong maksimal

12000mm / mnt

Modeu kontrol Jangkungna Jangkungna

Otomatis

Sistem kontrol

EOE-HZH

Panyekel Listrik

380V 50HZ / 3 Fase

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras: