SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Mesin Pembersih Serat Laser 100W 200W

Pedaran pondok:

Modél No.: KC-M
Bubuka:
Mesin beberesih laser serat KC-M mangrupikeun generasi énggal produk beberesih permukaan luhur. Gampang dipasang, dikontrol, sareng nerapkeun otomatisasi. Kalayan operasi Sederhana, ngaganti catu daya, muka alat, maka éta tiasa kahontal beberesih tanpa réagen kimia, sedeng sareng cuci cai, éta ngagaduhan seueur kaunggulan tina penyesuaian pokus sacara manual, beberesih permukaan babarengan, kabersihan permukaan beberesih anu langkung luhur, éta ogé tiasa ngaleungitkeun permukaan résin, minyak, noda, kokotor, karat, lapisan, cet kana objék.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Ngaleungitkeun karat permukaan logam, ngaleungitkeun cet permukaan sareng perawatan cet, minyak permukaan, noda, meresihan kokotor, lapisan permukaan, lapisan jelas, permukaan las / permukaan permukaan semprot, permukaan batu lebu sareng ngaleupaskeun lampiran, Karét ngabersihan résidu résidu.
A beberesih permukaan Metal
B Cét ngaleupaskeun permukaan logam
C noda beberesih dina beungeut cai
D beberesih palapis permukaan
E Pra-perlakuan beberesih permukaan las
F beberesih permukaan batu
G Karét ngabersihan résidu karét

100W 200W Handheld Fiber Laser Cleaning Machine

Parameter téknis

Modél KC-M

Sedeng damel laser

 

Serat

Kakuatan laser

100W / 200W

Kontroller

Kontroler LX

Panjang gelombang laser

1064nm

Frékuénsi pulsa

10-50KHz

Panjang balok

2cm-10cm

Lebar balok

0,06 / 0,08mm

Diperkirakeun Jarak Fokus (mm)

160mm

Scanning Width (mm)

10-80mm

Panjang serat

5m

Laju ngaleupaskeun

Lapisan oksida: 9㎡ / jam; Skala berkarat: 6㎡ / jam;

Cét, palapis: 2㎡ / jam; Kokotor, lapisan karbon: 5 ㎡ / jam

Metoda cooling

Hawa tiis

Suhu ngagawekeun

5-40 ℃

Pakét

Kotak kai fumigasi gratis standar pikeun ékspor


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan