SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Mesin Ketik Serat Laser Lambaran kabuka

Pedaran pondok:

Modél No.: KF3015
Bubuka:
KF3015 serat kabuka mesin motong serat utamina dianggo pikeun motong lambar logam. 1000W, 1500W, 2000W, 3000W, 4000W sareng 6000W sayogi.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Bahan Lumaku Serat Mesin motong Laser

Motong stainless steel, baja karbon, baja hampang, baja alloy, baja galvanis, baja silikon, baja spring, lambar titanium, lambar galvanis, lambar beusi, lambar inox, aluminium, tambaga, kuningan sareng lambar logam sanésna, pelat logam, pipa logam sareng tabung, jst.

Industri Lumaku Sérat Mesin motong Laser

Bagian mesin, éléktrik, pabrikan lambar logam, kabinet listrik, alat dapur, panel lift, alat-alat hardware, pager logam, surat tanda iklan, lampu lampu, karajinan logam, hiasan, perhiasan, alat médis, bagian otomotif sareng lapangan motong logam sanés.

Sampel

Full Closed Fiber Laser Cutting Machine For Stainless Steel

Konfigurasi

Awak Mesin Kuat
Awak logam dina cutter ieu parantos ngalaman perlakuan panas 600 ° C, sareng didinginkan di jero tungku salami 24 jam. Saatos réngsé, éta diolah nganggo mesin giling-pabrik sareng dilas nganggo karbon dioksida. Ieu mastikeun yén éta ngagaduhan kakuatan anu luhur sareng umur jasa 20 taun.

plasma cutting machine4

Generasi Katilu Pancuran Aluminium Beam
Éta didamel nganggo standar aerospace sareng dibentuk ku 4300 ton cetakan ékstrusi ékstrusi. Saatos sepuh pangobatan, kakuatan na tiasa ngahontal 6061 T6 anu kakuatan pangkuatna sadaya gantries. Aluminium penerbangan ngagaduhan seueur kaunggulan, sapertos kateguhan anu saé, beurat enteng, résistansi korosi, anti oksidasi, kapadetan rendah, sareng ningkat pisan kagancangan pengolahan.

The Third Generation Cast Aluminum Beam

Swiss Raytools Laser Kepala
Lumaku pikeun sagala rupa panjang fokus, anu dikawasa ku sistem kendali alat mesin. Titik fokus bakal sacara otomatis disaluyukeun dina prosés motong pikeun ngahontal pangaruh motong pangsaéna béda-béda lembaran logam. Ningkatkeun panjang fokus perforasi, misah netepkeun perforasi panjang fokus sareng motong panjang fokus, ningkatkeun akurasi motong.

Switzerland Raytools Laser Head

Sistem Kontrol CYPCUT
Sistem Kontrol CYPCUT tiasa ngawujudkeun tata ruang cerdas tina motong grafik sareng ngadukung impor sababaraha grafik, ngaoptimalkeun motong pemesanan sacara otomatis, milarian sudut anu pinter sareng otomatis. Sistem kontrol ngadopsi pamrograman logika sareng interaksi parangkat lunak anu hadé, nyayogikeun pangalaman operasi anu saé, sacara efektif ningkatkeun panggunaan lambar logam sareng ngirangan limbah. Sistem operasi saderhana sareng gancang, pitunjuk anu efisien sareng akurat, sacara efektif ningkatkeun pangalaman pangguna.

CYPCUT Control System

BCS100 jangkungna Controller
BCS100 jangkungna capacitive controller (salajengna disebut BCS100) mangrupikeun alat kontrol kinerja tinggi anu ngagunakeun metode kontrol loop-loop. BCS100 ogé nyayogikeun komunikasi Ethernet anu unik (protokol TCP / IP), éta tiasa sacara gampil ngahontal seueur fungsi ku parangkat lunak CypCut, sapertos pelacak otomatis tina jangkungna, tindikan ségméntasi, tindikan progresif, palih ujung, peluncuran, setting sawenang tina jangkungna angkat tina motong sirah. Laju réspon na ogé ningkat pisan. Utamana di aspék kontrol servo, kagancangan ngajalankeun sareng akurasi na jelas kedah langkung saé tibatan produk anu sami, kusabab algoritma loop-loop dobel tina kecepatan sareng posisi. Ngarojong alarem nalika pencét papan sareng saluareun ujungna. Deteksi ujung pendukung sareng pamariksaan otomatis.

11111

Parameter téhnologis

Modél

KF Series

Panjang gelombang

1070nm

Area motong lambaran

3000 * 1500mm / 4000 * 2000mm / 6000 * 2000mm / 6000 * 2500mm

Kakuatan laser

1000W / 1500W / 2000W / 3000W / 4000W

Akurasi Positioning X / Y-sumbu

0,03mm

Akurasi Reposisi X / Y-axis

0,02mm

Max. Gagancangan

1,5G

Max. kagancangan hubungan

140m / mnt

Parameter motong

Parameter motong

1000W

1500W

2000W

3000W

4000W

Bahan

Kandel

kagancangan m / mnt

kagancangan m / mnt

kagancangan m / mnt

kagancangan m / mnt

kagancangan m / mnt

Baja karbon

1

8.0--10

15--26

24--32

30--40

33--43

2

4.0--6.5

4.5--6.5

4.7--6.5

4.8--7.5

15--25

3

2.4--3.0

2.6--4.0

3.0--4.8

3.3--5.0

7.0--12

4

2.0-2.4

2.5--3.0

2.8--3.5

3.0--4.2

3.0--4.0

5

1.5--2.0

2.0-2.5

2.2--3.0

2.6--3.5

2.7--3.6

6

1.4--1.6

1.6--2.2

1.8--2.6

2.3--3.2

2.5--3.4

8

0.8--1.2

1.0-1.4

1.2--8.8

1.8--2.6

2.0--3.0

10

0.6--1.0

0.8--1.1

1.1--1.3

1.2--2.0

1.5--2.4

12

0,5--0.8

0.7--1.0

0.9--1.2

1.0-1.6

1.2--8.8

14

 

0,5--0.7

0.8--1.0

0.9--1.4

0.9--1.2

16

 

 

0.6-0.8

0.7--1.0

0.8--1.0

18

 

 

0,5--0.7

0.6-0.8

0.6-0.9

20

 

 

 

0,5--0.8

0,5--0.8

22

 

 

 

0.3-0.7

0.4-0.8

Beusi sténless

1

18--25

20--27

24--50

30--35

32--45

2

5--7.5

8.0--12

9.0--15

13--21

16--28

3

1.8--2.5

3.0--5.0

4.8--7.5

6.0--10

7.0--15

4

1.2--3.3

1.5--2.4

3.2--4.5

4.0--6.0

5.0--8.0

5

0.6-0.7

0.7--1.3

2.0-2.8

3.0--5.0

3.5--5.0

6

 

0.7--1.0

1.2-2.0

2.0--4.0

2.5--4.5

8

 

 

0.7-1.0

1.5--2.0

1.2--2.0

10

 

 

 

0.6-0.8

0.8--1.2

12

 

 

 

0.4-0.6

0,5--0.8

14

 

 

 

 

0.4-0.6

Aluminium

1

6.0--10

10--20

20--30

25--38

35--45

2

2.8--3.6

5.0--7.0

10--15

10--18

13--24

3

0.7--1.5

2.0--4.0

5.0--7.0

6.5--8.0

7.0--13

4

 

1.0--1.5

3.5--5.0

3.5--5.0

4.0--5.5

5

 

0.7--1.0

1.8--2.5

2.5--3.5

3.0--4.5

6

 

 

1.0--1.5

1.5--2.5

2.0--3.5

8

 

 

0.6-0.8

0.7--1.0

0.9--1.6

10

 

 

 

0.4-0.7

0.6--1.2

12

 

 

 

0.3-0.45

0.4-0.6

16

 

 

 

 

0.3-0.4

Kuningan

1

6.0--10

8.0--13

12--18

20--35

25--35

2

2.8--3.6

3.0--4.5

6.0--8.5

6.0--10

8.0--12

3

0,5--1.0

1.5--2.5

2.5--4.0

4.0--6.0

5.0--8.0

4

 

1.0-1.6

1.5--2.0

3.0-5.0

3.2--5.5

5

 

0,5--0.7

0.9--1.2

1.5--2.0

2.0--3.0

6

 

 

0.4-0.9

1.0--8.8

1.4--2.0

8

 

 

 

0,5--0.7

0.7--1.2

10

 

 

 

 

0,2--0,5

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras: