SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Mesin beberesih laser

  • 100W 200W Handheld Fiber Laser Cleaning Machine

    Mesin Pembersih Serat Laser 100W 200W

    Modél No.: KC-M
    Bubuka:
    Mesin beberesih laser serat KC-M mangrupikeun generasi énggal produk beberesih permukaan luhur. Gampang dipasang, dikontrol, sareng nerapkeun otomatisasi. Kalayan operasi Sederhana, ngaganti catu daya, muka alat, maka éta tiasa kahontal beberesih tanpa réagen kimia, sedeng sareng cuci cai, éta ngagaduhan seueur kaunggulan tina penyesuaian pokus sacara manual, beberesih permukaan babarengan, kabersihan permukaan beberesih anu langkung luhur, éta ogé tiasa ngaleungitkeun permukaan résin, minyak, noda, kokotor, karat, lapisan, cet kana objék.