SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Mesin motong Plasma

  • 5 Axis CNC Square And Round Pipe Tube Plasma Cutting Machine

    5 Axis CNC Square Sareng Mesin Pipa Tube Plasma Tube

    Modél No..: T300
    Bubuka:
    Mesin motong pipa plasma sumbu T300 5 dikembangkeun khusus pikeun motong pipa logam, kalebet pipa buleud, pipa pasagi,
    pipa persegi panjang, sudut baja, saluran jsb, Éta tiasa motong baja karbon, stainless steel jsb, seueur dianggo dina struktur baja
    konstruksi, damel kapal, rékayasa laut, jembatan, industri lift, tembok gedong, sasak, menara sareng industri rékayasa mékanis, jst.

  • Automatic CNC H Beam Steel Plasma Cutting Robotic Machine

    Otomatis CNC H Beam Steel Plasma motong Mesin Robotic

    Modél No. RT Series
    Bubuka:
    ◆ Mesin Plasma Cutting Propil Ieu diwangun ku unit motong, pigura roller, tuangeun troli sareng rel, stasiun profil anu parantos ditepikeun. Mangrupikeun alat pamrosésan motong panas pikeun sinar H, balok I, baja Saluran, waja Angle, bohlam datar sareng bentuk antar-bagian anu sanés.
    ◆ Diménsi: bahan motong maksimal 12000mm, panjang tabel tuang tiasa disaluyukeun.

  • Rollerbed Large Diameter CNC Pipe Cutting Beveling Machine For Steel

    Rollerbed Diaméterna CNC Pipe Cutting Mesin Beveling Kanggo Baja

    Diaméterna ageung Mesin Pipe Cutting Beveling dirancang pikeun ngolah pipa waja ageung. Utamana dipaké pikeun motong, Beveling, Nyiptakeun liang, Propil, jsb, Ngolah anu béda tiasa dilakukeun ku mesin ieu dina waktos anu sami. Éta tiasa ngolah baja karbon, bahan tahan karat sareng logam sanésna, seueur dianggo dina pipa pembuluh tekanan, ngolah pipa minyak sareng gas, struktur jaringan, struktur baja, rékayasa laut, rékayasa lepas pantai, galangan kapal sareng industri sanés.

  • Metal Tube And Sheet CNC Plasma Cutter

    Tube Metal Sareng Lambaran CNC Plasma Cutter

    Modél No.: D3015
    Bubuka:
    D3015 mesin motong plasma CNC utamina dianggo pikeun motong lambar logam. 65A, 100A, 120A, 160A, 200A kakuatan sayogi.

  • Robotic CNC plasma pipe profile cutting machine for square tube

    Mesin motong profil pipa plasma CNC robotic pikeun tabung pasagi

    Modél No.: RT400
    Bubuka:
    Upami anjeun ngadamel baja struktural, robot motong plasma Kami bakal ngajantenkeun operasi anjeun langkung épisién. Éta anu dilakukeun pikeun rupa-rupa perusahaan anu beroperasi di luar industri wangunan tradisional.
    Naha anjeun nyauranana balok, kanal, kurung atanapi kurung. . . naha anjeun damel tina baja karbon, atanapi stainless steel. . . Robot motong plasma kami bakal ngabantosan anjeun pikeun ngajantenkeun biaya paling murah sareng kualitas anu teu aya tandinganna.

  • China 1530 Hyperthern CNC Plamsa Cutting Machine

    Cina 1530 Hyperthern CNC Plamsa Mesin motong

    Modél No.: D3015
    Bubuka:
    D3015 mesin motong plasma CNC utamina dianggo pikeun motong lambar logam. 65A, 100A, 120A, 160A, 200A kakuatan sayogi.

  • H beam fabrication line Automatic H beam cutting plasma robot machine

    H balok pabrikan garis Otomatis H balok motong mesin robot plasma

    Modél No.: T400
    Bubuka:
    Upami anjeun ngadamel baja struktural, robot motong sumbu plasma 8 kami bakal ngajantenkeun operasi anjeun langkung épisién. Éta anu dilakukeun pikeun rupa-rupa perusahaan anu beroperasi di luar industri wangunan tradisional.
    Naha anjeun nyauranana balok, kanal, kurung atanapi kurung. . . naha anjeun damel tina baja karbon, atanapi stainless steel. . . Robot motong plasma sumbu 8 kami bakalan ngabantosan anjeun ngadamel harga paling handap sareng kualitas anu teu aya tandinganna.