SOLUSI KERJA LOGAM

17 Taun Pangalaman Manufaktur

garis fabrikasi H beam Otomatis H beam motong mesin robot plasma

Katerangan pondok:

modél No.: T400
bubuka:
Upami anjeun ngadamel baja struktural, robot motong plasma sumbu 8 kami bakal ngajantenkeun operasi anjeun langkung efisien. Éta naon anu dilakukeun pikeun rupa-rupa perusahaan anu beroperasi di luar industri wangunan tradisional.
Naha anjeun nyauran éta balok, saluran, kurung atanapi kurung. . . naha anjeun nyieun tina baja karbon, atawa stainless steel. . . 8 sumbu plasma motong robot kami bakal nulungan urang sangkan dina total biaya panghandapna tur kalawan kualitas unrivaled.


Rincian produk

Tag produk

x

Aplikasi

Bahan lumaku Of H Beam Mesin motong
Motong stainless steel, baja karbon, baja hampang, beusi. Motong pipa buleud, pipa pasagi, baja sudut, saluran baja, H beam, H-beam, H baja jsb

Industri lumaku Of H beam
fabrikasi logam, pipa minyak jeung gas, konstruksi baja, munara, rail karéta jeung widang motong baja lianna.

H beam fabrication line Automatic H beam cutting plasma robot machine3

Konfigurasi

Perancis Schneider Komponén Eléktro
* Pilihan jasa téknis suku cadang branded dijamin, sareng dukungan jasa online téknis.

France Schneider Electrical Components

Jepang Panasonic Atawa Fuji Servo Motor
* Precision gerak tinggi: Bisa ngawujudkeun kontrol loop katutup tina posisi, speed na torsi; nungkulan masalah stepping motor kaluar-of-step; maca data dina jangka waktu kalawan encoder eupan balik pikeun ngabandingkeun posisi.
* Speed: kinerja-speed tinggi Alus, umumna dipeunteun speed bisa ngahontal 1500-3000 rpm.

Japan Panasonic Or Fuji Servo Motor

Amérika Hypertherm Plasma Generator
No.1 Brand on dunya, beungeut motong alus.

America Hypertherm Plasma Generator

Prosés Bolt liang alus
Instantaneously robah speeds sarta ngagunakeun algoritma software canggih pikeun ngahasilkeun lempeng ngaliwatan liang.

Good Bolt Hole Proces

Parameter téknis

Modél

T400

Max motong Panjang

6m / 9m / 12 m

Min Motong Panjang

0,5 m

Max motong diaméterna

430 mm

Min Diaméterna motong

30 mm

Reposition precision

0,02 mm

Precision processing

0,1 mm

Laju motong maksimum

12000mm / mnt

Modeu kontrol Jangkungna obor

Otomatis

Sistim kontrol

EOE-HZH

Panyadia listrik

380V 50HZ / 3 Fase

Video


  • saméméhna:
  • Teras: