SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

H balok pabrikan garis Otomatis H balok motong mesin robot plasma

Pedaran pondok:

Modél No.: T400
Bubuka:
Upami anjeun ngadamel baja struktural, robot motong sumbu plasma 8 kami bakal ngajantenkeun operasi anjeun langkung épisién. Éta anu dilakukeun pikeun sababaraha rupa perusahaan anu beroperasi di luar industri wangunan tradisional.
Naha anjeun nyauranana balok, saluran, baju kurung atanapi kurung. . . naha anjeun damel tina baja karbon, atanapi stainless steel. . . Robot motong plasma sumbu 8 kami bakalan ngabantosan anjeun ngadamel harga paling handap sareng kualitas anu teu aya tandinganna.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Bahan Lumaku Pikeun H Mesin motong Beam
Motong stainless steel, baja karbon, waja hampang, beusi. Ngiringan pipa buleud, pipa pasagi, waja sudut, saluran baja, H balok, H-balok, baja H jsb

H beam fabrication line Automatic H beam cutting plasma robot machine1
H beam fabrication line Automatic H beam cutting plasma robot machine2

Lumaku Industri Ti H balok
pabrikan logam, pipa oild sareng gas, konstruksi baja, menara, rel karéta sareng lapangan motong waja sanés.

H beam fabrication line Automatic H beam cutting plasma robot machine3

Konfigurasi

Komponén Listrik Perancis Schneider
* Pilihan jasa téknis suku cadang mérek dijamin, sareng dukungan jasa online teknis.

France Schneider Electrical Components

Jepang Panasonic Atanapi Fuji Servo Motor
* Gerak presisi tinggi: Éta tiasa ngawujudkeun kontrol loop-nutup posisi, kagancangan sareng torsi; ngungkulan masalah stepping motor out-of-step; maca data dina waktos kalayan eupan balik énkoder pikeun ngabandingkeun posisi.
* Kacepetan: Kinerja gancang-saé anu saé, umumna kagancangan dipeunteun tiasa ngahontal 1500-3000 rpm.

Japan Panasonic Or Fuji Servo Motor

Amérika Hypertherm Plasma Generator
No.1 mérek di dunya, permukaan motong anu saé.

America Hypertherm Plasma Generator

Prosés Bolt liang alus
Sakedapan ngarobih kagancangan sareng ngagunakeun algoritma parangkat lunak anu canggih pikeun ngahasilkeun liang anu lempeng.

Good Bolt Hole Proces

Parameter téhnologis

Modél

T400

Panjang motong Max

6m / 9m / 12 m

Min motong Panjang

0,5 m

Max motong diaméterna

430mm

Diaméter motong Min

30mm

Réposisi presisi

0,02mm

Ngolah presisi

0,1mm

Laju motong maksimal

12000mm / mnt

Modeu kontrol Jangkungna Jangkungna

Otomatis

Sistem kontrol

EOE-HZH

Panyekel Listrik

380V 50HZ / 3 Fase

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras: