SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Cina 1530 Hyperthern CNC Plamsa Mesin motong

Pedaran pondok:

Modél No.: D3015
Bubuka:
D3015 mesin motong plasma CNC utamina dianggo pikeun motong lambar logam. 65A, 100A, 120A, 160A, 200A kakuatan sayogi.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Bahan Larapna Mesin Plasma motong

Motong stainless steel, baja karbon, waja hampang, baja campuran, baja galvanis, baja silikon, baja spring, lambar titanium, lambar galvanis, lambar beusi, lambar inox, sareng lambar logam sanesna, pelat logam sareng sajabana

Industri Lumaku Tina Mesin Plasma Cutting

Bagian-bagian mesin, seni logam, éléktrik, pabrikan logam lambar, kabinét listrik, alat dapur, panel lift, alat-alat hardware, kandang logam, surat tanda iklan, lampu lampu, karajinan logam, hiasan, perhiasan, alat médis, bagian otomotif sareng lapangan motong logam sanés .

Sampel

plasma cutting machine3

Konfigurasi

Awak Mesin Kuat
Awak logam dina cutter ieu parantos ngalaman perlakuan panas 600 ° C, sareng didinginkan di jero tungku salami 24 jam. Saatos réngsé, éta diolah nganggo mesin giling-pabrik sareng dilas nganggo karbon dioksida. Ieu mastikeun yén éta ngagaduhan kakuatan anu luhur sareng umur jasa 20 taun.

plasma cutting machine4

Servo Motor, Precision Alus sareng Kualitas
Motor servo tiasa ningkatkeun motong presisi sareng umur mesin, mérek anu sanés masih nganggo motor stepper.

Fungsi Ngahindaran Éléktromagnétik
Pungsi ieu tiasa ngajagaan motong sirah, aman pisan pikeun motong logam sareng padamel.

Posisi Lampu Beureum
Ngaronjatkeun motong Precision 

plasma cutting machine5
plasma cutting machine8
plasma cutting machine9

Parameter téhnologis

Modél

D3015

Pasokan listrik Plasma

63A / 100A / 120A / 160A / 200A

Daérah motong

2500 * 1300mm / 3000 * 1500mm / 4000 * 2000mm / 6000 * 2000mm

Réposisi presisi

0,02mm

Ngolah presisi

0,1mm

Perjalanan nangtung tina obor plasma

300mm

Laju motong maksimal

12000mm / mnt

Modeu kontrol Jangkungna Jangkungna

Otomatis

Sistem kontrol

STARfire

Parangkat lunak

Starcam

Panyekel Listrik

380V 50HZ / 3 Fase

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras: