SOLUSI KERJA LOGAM

17 Taun Pangalaman Manufaktur

Cina 1530 Hyperthern CNC Plamsa motong Mesin

Katerangan pondok:

Modél No.: D3015
bubuka:
D3015 CNC mesin motong plasma utamana dipaké pikeun motong lambar logam. 65A, 100A, 120A, 160A, 200A kakuatan sadia.


Rincian produk

Tag produk

1

Aplikasi

Bahan lumaku Of Plasma Mesin motong

Motong stainless steel, baja karbon, baja hampang, baja alloy, baja galvanized, baja silikon, spring steel, lambar titanium, lambar galvanized, lambaran beusi, lambaran inox, sarta lambaran logam lianna, pelat métal jsb.

Industri lumaku Of Plasma Mesin motong

Bagian mesin, seni logam, listrik, fabrikasi lambar logam, kabinet listrik, kitchenware, panel lift, parabot hardware, dipager logam, hurup tanda iklan, lampu cahaya, karajinan logam, hiasan, perhiasan, instrumen médis, bagian otomotif jeung widang motong logam lianna. .

Sampel

plasma cutting machine3

Konfigurasi

Awak Mesin leuwih kuat
Awak logam dina cutter ieu geus undergone a 600 ° C perlakuan panas, sarta geus leuwih tiis di jero tungku pikeun 24 jam. Saatos ieu réngsé, éta diolah nganggo mesin panggilingan plano sareng dilas nganggo karbon dioksida. Ieu mastikeun yén éta gaduh kakuatan anu luhur sareng umur jasa 20 taun.

1FIBER LASER2

Servo Motor, Precision alus sarta Quality
Motor Servo tiasa ningkatkeun precision motong sareng umur mesin, merek sanésna masih nganggo motor stepper.

Fungsi Ngahindarkeun Tabrakan éléktromagnétik
Pungsi ieu bisa ngajaga sirah motong, pisan aman pikeun motong logam jeung worker.

Posisi lampu beureum
Ningkatkeun Precision motong 

Parameter téknis

Modél

D3015

suplai kakuatan Plasma

63A / 100A / 120A / 160A / 200A

Wewengkon motong

2500*1300mm / 3000*1500mm /4000*2000mm / 6000*2000mm

Reposition precision

0,02 mm

Precision processing

0,1 mm

Perjalanan nangtung tina obor plasma

300 mm

Laju motong maksimum

12000mm / mnt

Modeu kontrol Jangkungna obor

Otomatis

Sistim kontrol

STARfire

Parangkat lunak

Starcam

Panyadia listrik

380V 50HZ / 3 Fase

Video


  • saméméhna:
  • Teras: