SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

KML-FC Serat Tutup Serat Mesin Laser Nyirian Sareng Cover

Pedaran pondok:

Modél No.: KML-FC
Bubuka:
Mesin panyiri laser serat KML-FC mangrupikeun larutan sampurna pikeun panggunaan komérsial sareng industri pikeun nyiptakeun tanda idéntifikasi permanén dina bagian atanapi produk. Sapertos logo perusahaan, kode pabrikan, kode tanggal, nomer sérial, és barkod. Éta parantos dirancang pikeun nyirian ampir sadaya jinis logam kalebet stainless steel, aluminium, alat baja, kuningan, titanium, sareng sajabana. seueur plastik sareng sababaraha keramik. Kecepatan ukiran gancang na ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sababaraha jinis tanda dina waktos anu sanés!


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Bahan Aplikasi: KML-FC Serat Laser nyirian mesin cocog pikeun ukiran logam sareng Lambaran Baja Tahan Karat, Lempeng Baja Ringan, Karbon Baja Karbon, Lempeng Baja Alloy, Spring Steel Lambaran, Pelat Besi, Galvanis Beusi, Galvanis Lambaran, Aluminium Lempeng, Tembaga Lambaran, Kuningan Lambaran , Lempeng Perunggu, Lempeng Emas, Lempeng Perak, Lempeng Titanium, Lambar Logam, Lempeng Logam, Tabung sareng Pipa, jst.

Aplikasi Industri: Mesin ukiran Laser Serat KML-FC seueur dianggo dina pembuatan Billboard, Iklan, Tanda, Signage, Hurup Logam, Surat LED, Ware Dapur, Surat Periklanan, Pengolahan Logam Lambaran, Komponén Logam sareng Bagian, Alat Besi, Chassis, Rak & Kabinet Ngolah, Karajinan Logam, Ware Art Art, motong Panel Lift, Hardware, Bagian Otomatis, Bingkai Kacamata, Bagian Éléktronik, Papan Nama, jsb.

Sampel

fiber laser marking machine5

Konfigurasi

fiber laser marking machine6
fiber laser marking machine7
fiber laser marking machine8
fiber laser marking machine9

Parameter téhnologis

Modél

KML-FC

Kakuatan laser

20W 30W 50W 100W

Tipe Laser

Laser Serat Raycu / JPT / MAX / IPG

Umur laser

100 unggal000hrs

Laju nyirian

7000mm / s

Kualitas optik

≤1,4 m2 (sqm)

Daérah nyirian

110mm * 110mm / 200 * 200mm / 300 * 300mm

Min. Garis

0,01mm

Panjang gelombang laser / balok

1064 nm

Akurasi Posisi

± 0,01 mm

Format grafik didukung

Format PLT, BMP, DXF, JPG, TIF, AI, PNG, JPG, jsb;

Sasayogian tanaga

Ac 220 v ± 10%, 50 Hz

Metoda cooling

Hawa tiis

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras: