SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

1. Naon harga anjeun?

Punten wartoskeun matéri anjeun, kandel sareng daérah damel, kami bakal ngintunkeun cutatan jéntré ka anjeun. 

2. Naon waktos lead rata?

Gumantung kana modél mesin, mangga kontak sareng jualan kami.

3. Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami.
Deposit 30% pikeun ngatur produksi, kasaimbangan 70% sateuacan pangiriman.

4. Naon jaminan produk?

Garansi 3 taun kajabi bagian pakean.

5. Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas.

Hoyong damel sareng urang?