SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Mesin Laser motong Ukiran

  • 1390 Metal And Nonmetal CO2 Laser Engraver And Cutter

    1390 Logam Sareng Nonmetal CO2 Laser Ukiran Sareng cutter

    Modél No.: KCL1390X
    Bubuka:
    KCL1390X CO2 mesin motong ukiran laser tiasa motong akrilik, kai, MDF, kayu lapis, kulit, kaén sareng plastik plastik sareng sajabana, ogé tiasa ngukir dina kaca, akrilik, kai sareng non-logam sanés.

  • 1390 1610 100W 150W CO2 Laser Engraving And Cutting Machine

    1390 1610 100W 150W CO2 Laser Ukiran Sareng Mesin motong

    Modél No.: KCL1390X
    Bubuka:
    KCL1390X CO2 mesin motong ukiran laser tiasa motong akrilik, kai, MDF, kayu lapis, kulit, kaén sareng plastik plastik sareng sajabana, ogé tiasa ngukir dina kaca, akrilik, kai sareng non-logam sanés.

  • 1325 Metal And Nonmetal CO2 Laser Cutting Machine

    1325 Mesin motong laser sareng Nonmetal CO2

    Modél No.: KCL1325XM
    Bubuka:
    KCL1325XM logam sareng mesin logam laser nonmetal CO2 gaduh kakuatan anu béda, 150W tiasa motong baja karbon max1.5mm sareng beusi, 1.2mm stainless steel, 20mm akrilik sareng 12mm kai jsb, ogé tiasa ngukir dina kaca, akrilik, kai sareng nonmetal anu sanés; 300W tiasa motong baja karbon 3mm max sareng beusi, 2mm stainless steel, 30mm akrilik sareng kai 20mm, MDF jsb, ogé tiasa ngukir dina non-logam.

  • Small Portable Wood Acrylic CO2 Laser Cutting Engraving Machine

    Leutik Mesin Kayu Acrylic CO2 Laser Cutting Mesin Ukiran

    Modél No.: KCL6090X
    Bubuka:
    KCL6090X Leutik mesin laser ukiran motong laser tiasa motong akrilik, kai, MDF, kayu lapis, kulit, kaén sareng plastik plastik sareng sajabana, ogé tiasa ngukir dina kaca, akrilik, kai sareng non-logam sanés. Daérah motong atanapi ukiran nyaéta 600 * 900mm atanapi 600 * 1000mm.