SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Produk

  • KF3015T IPG Raycus High Speed CNC Sheet Metal Pipe Tube Fiber Laser Cutting Machine

    KF3015T IPG Raycus Kecepatan Tinggi CNC Lambaran Metal Pipe Tube Serat Laser Cutting Machine

    Modél No.: KF3015T

    Bubuka:

    KF3015T IPG kecepatan luhur CNC lambar pipa logam pipah serat laser mesin motong laser utamina dianggo pikeun pipa logam sareng motong lambar. 1KW ~ 8KW sayogi, jaminan 3 taun.

  • 5 Axis CNC Square And Round Pipe Tube Plasma Cutting Machine

    5 Axis CNC Square Sareng Mesin Pipa Tube Plasma Tube

    Modél No..: T300
    Bubuka:
    Mesin motong pipa plasma sumbu T300 5 dikembangkeun khusus pikeun motong pipa logam, kalebet pipa buleud, pipa pasagi,
    pipa persegi panjang, sudut baja, saluran jsb, Éta tiasa motong baja karbon, stainless steel jsb, seueur dianggo dina struktur baja
    konstruksi, damel kapal, rékayasa laut, jembatan, industri lift, tembok gedong, sasak, menara sareng industri rékayasa mékanis, jst.

  • Automatic CNC H Beam Steel Plasma Cutting Robotic Machine

    Otomatis CNC H Beam Steel Plasma motong Mesin Robotic

    Modél No. RT Series
    Bubuka:
    ◆ Mesin Plasma Cutting Propil Ieu diwangun ku unit motong, pigura roller, tuangeun troli sareng rel, stasiun profil anu parantos ditepikeun. Mangrupikeun alat pamrosésan motong panas pikeun sinar H, balok I, baja Saluran, waja Angle, bohlam datar sareng bentuk antar-bagian anu sanés.
    ◆ Diménsi: bahan motong maksimal 12000mm, panjang tabel tuang tiasa disaluyukeun.

  • Dual Used Metal Pipe And Plate Fiber Laser Cutter 2000W 3000W 4000W 6000W

    Pipa Logam Ganda Dipaké Sareng Lempeng Serat Laser Cutter 2000W 3000W 4000W 6000W

    Modél No. KF-T
    Bubuka:
    KF-T Series dual digunakeun serat laser cutter utamina dianggo pikeun pipa logam sareng motong piring. 1KW ~ 8KW sayogi, jaminan 3 taun.

  • KF6015 Auto Focus Fiber Laser Cutter

    KF6015 Otomatis Fokus Serat Laser Cutter

    KF6015 motong laser serat utamina dianggo pikeun logam piring motong. 1KW, 1.5KW, 2KW, 3KW, 4KW sareng 6KW kakuatan laser sayogi, Daérah motong ogé diluyukeun .

  • 1325 Metal And Nonmetal CO2 Laser Cutting Machine

    1325 Mesin motong Laser sareng Nonmetal CO2

    Modél No.: KCL1325XM
    Bubuka:
    KCL1325XM logam sareng mesin logam laser nonmetal CO2 gaduh kakuatan anu béda, 150W tiasa motong baja karbon max1.5mm sareng beusi, 1.2mm stainless steel, 20mm akrilik sareng 12mm kai jsb, ogé tiasa ngukir dina kaca, akrilik, kai sareng nonmetal anu sanés; 300W tiasa motong baja karbon 3mm max sareng beusi, 2mm stainless steel, 30mm akrilik sareng kai 20mm, MDF jsb, ogé tiasa ngukir dina non-logam.

  • Rollerbed Large Diameter CNC Pipe Cutting Beveling Machine For Steel

    Rollerbed Diaméterna CNC Pipe Cutting Mesin Beveling Kanggo Baja

    Diaméter ageung Mesin Pipe Cutting Beveling dirancang pikeun ngolah pipa waja ageung. Utamana dipaké pikeun motong, Beveling, Nyiptakeun liang, Propil, jsb, Ngolah anu béda tiasa dilakukeun ku mesin ieu dina waktos anu sami. Éta tiasa ngolah baja karbon, bahan tahan karat sareng logam sanésna, seueur dianggo dina pipa pembuluh tekanan, ngolah pipa minyak sareng gas, struktur jaringan, struktur baja, rékayasa laut, rékayasa lepas pantai, galangan kapal sareng industri sanés.

  • KML-FC Full Closed Fiber Laser Marking Machine With Cover

    KML-FC Serat Tutup Serat Mesin Laser Nyirian Sareng Cover

    Modél No.: KML-FC
    Bubuka:
    Mesin panyiri laser serat KML-FC mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun panggunaan komérsial sareng industri pikeun nyiptakeun tanda idéntifikasi permanén dina bagian atanapi produk. Sapertos logo perusahaan, kode pabrikan, kode tanggal, nomer sérial, és barkod. Éta parantos dirancang pikeun nyirian ampir sadaya jinis logam kalebet stainless steel, aluminium, alat baja, kuningan, titanium, jsb. seueur plastik sareng sababaraha keramik. Kecepatan ukiran gancang na ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sababaraha jinis tanda dina waktos anu sanés!

  • 100W 200W Handheld Fiber Laser Cleaning Machine

    Mesin Pembersih Serat Laser 100W 200W

    Modél No.: KC-M
    Bubuka:
    Mesin beberesih laser serat KC-M mangrupikeun generasi énggal produk beberesih permukaan luhur. Gampang dipasang, dikontrol, sareng nerapkeun otomatisasi. Kalayan operasi Sederhana, ngaganti catu daya, muka alat, maka éta tiasa kahontal ngabersihkeun tanpa réagen kimia, sedeng sareng ngumbah cai, éta ngagaduhan seueur kaunggulan tina penyesuaian pokus sacara manual, beberesih permukaan babarengan, kabersihan permukaan beberesih anu langkung luhur, éta ogé tiasa ngaleungitkeun permukaan résin, minyak, noda, kokotor, karat, lapisan, cet kana objék.

  • Small Portable Wood Acrylic CO2 Laser Cutting Engraving Machine

    Leutik Mesin Kayu Acrylic CO2 Laser Cutting Mesin Ukiran

    Modél No.: KCL6090X
    Bubuka:
    KCL6090X Leutik mesin laser ukiran motong laser tiasa motong akrilik, kai, MDF, lapis, kulit, kaén sareng plastik plastik sareng sajabana, ogé tiasa ngukir dina kaca, akrilik, kai sareng non-logam sanés. Daérah motong atanapi ukiran nyaéta 600 * 900mm atanapi 600 * 1000mm.

  • 4KW 6KW 8KW Steel CNC Fiber Laser Cutting Machine Price

    4KW 6KW 8KW Steel CNC Serat Laser Mesin motong Harga

    No Modél.: KP6020
    Bubuka:
    KP6020 kakuatan tinggi serat laser mesin motong laser utamina dianggo pikeun lambar logam kandel. 1000 watt, 1500 watt, 2000 watt, 3000 watt, 4000 watt, 6000 watt, 8000 watt, 12KW, 15KW, 20KW nyaéta opsional. Dilengkepan laser kakuatan tinggi, éta tiasa ngadamel kakuatan tinggi sareng motong efisien tinggi, cocog pikeun pelat logam sedeng sareng beurat. Tekanan kaku kaku casting crossbeam alloy aluminium, éta tiasa ngawujudkeun akselerasi tinggi. Monitoring HD, 360 ° tanpa sudut buta, ngawaskeun real-time tiasa mastikeun kasalametan.

  • 1000W 1500W 2000W Small Sheet Metal Fiber Laser Cutter

    1000W 1500W 2000W Lambaran Leutik Metal Fiber Laser Cutter

    Modél No.: KP1390
    Bubuka:
    KP1390 lambar serat logam leutik laser cutter utamina dianggo pikeun lambar logam ukuran alit. 1000W, 1500W, 2000W, 3000W, 4000W nyaéta opsional. Struktur rohangan sacara épéktip digunakeun, daérah motong 1300 * 900mm, 600 * 600mm atanapi anu sanésna, ngahémat rohangan sareng sumber daya, alat-alatna tiasa dipindahkeun sacara fleksibel. Stabilitas anu kuat, presisi tinggi, 20 taun tanpa deformasi.

123 Teras> >> Halaman 1/3