Metal ngagawekeun solusi

17 Taun Pangalaman Manufaktur

Produk

  • 50W 100W Fiber Laser Deep Engraving Marking Machine For Metal

    50W 100W Serat Laser Deep Engraving Nyirian Mesin Pikeun Metal

    Model No.: KML-FT

    Garansi: 3 taun

    bubuka:

    KML-FT serat laser nyirian mesin utamana diwangun ku tilu bagian: sumber laser, lénsa jeung kartu kontrol. Mesin kami nganggo sumber laser anu saé, Kualitas sinar anu saé. Puseur kaluaranna nyaéta 1064nm. Kahirupan sakabeh mesin kira 100.000 jam. Dibandingkeun jeung tipe séjén laser nyirian Umur alat leuwih panjang, sarta efisiensi konversi elektro-optik leuwih ti 28%. Dibandingkeun jeung tipe séjén mesin laser nyirian, efisiensi konversi 2% -10% ngabogaan kaunggulan gede. Cai mibanda kinerja alus dina hemat energi jeung perlindungan lingkungan.

  • KF3015T IPG Raycus High Speed CNC Sheet Metal Pipe Tube Fiber Laser Cutting Machine

    KF3015T IPG Raycus High Speed ​​CNC lambaran logam pipah Serat Laser Mesin motong

    modél No.: KF3015T

    bubuka:

    KF3015T IPG speed tinggi CNC lambar logam pipe tube serat laser mesin motong utamana dipaké pikeun pipa logam jeung motong lambar. 1KW ~ 8KW sayogi, garansi 3 taun.

  • H beam fabrication line Automatic H beam cutting plasma robot machine

    garis fabrikasi H beam Otomatis H beam motong mesin robot plasma

    Modél No.: T400
    bubuka:
    Upami anjeun ngadamel baja struktural, robot motong plasma sumbu 8 kami bakal ngajantenkeun operasi anjeun langkung éfisién. Éta naon anu dilakukeun pikeun rupa-rupa perusahaan anu beroperasi di luar industri wangunan tradisional.
    Naha anjeun nyauran éta balok, saluran, kurung atanapi kurung. . . naha anjeun nyieun tina baja karbon, atawa stainless steel. . . 8 sumbu plasma motong robot kami bakal nulungan urang sangkan dina total biaya panghandapna tur kalawan kualitas unrivaled.

  • Robotic CNC plasma pipe profile cutting machine for square tube

    Mesin motong profil pipa plasma CNC robotic pikeun tabung pasagi

    Modél No.: RT400
    bubuka:
    Upami anjeun ngadamel baja struktural, robot motong plasma kami bakal ngajantenkeun operasi anjeun langkung éfisién. Éta naon anu dilakukeun pikeun rupa-rupa perusahaan anu beroperasi di luar industri wangunan tradisional.
    Naha anjeun nyauran éta balok, saluran, kurung atanapi kurung. . . naha anjeun nyieun tina baja karbon, atawa stainless steel. . . Robot motong plasma kami bakal ngabantosan anjeun ngajantenkeun biaya panghandapna sareng kualitas anu teu aya tandingan.

  • 1000W 1500W 2000W Handheld Fiber Laser Welding Machine

    1000W 1500W 2000W Handheld Serat Laser Mesin Las

    Modél No.: KW-M
    bubuka:
    KW-M mesin las serat laser handheld gandeng sinar laser énergi tinggi kana kabel serat, sanggeus transmisi jarak jauh, éta fokus kana sapotong gawé pikeun las ku collimating lénsa collimate lampu. Ieu adopts téhnologi Jérman, penampilan sakabéh téh alus pilari penampilan, dilengkepan kinerja tinggi bearing meja kerja, tipe handheld, operasi basajan tur rasio ongkos tinggi jeung kinerja alus .With efisiensi tinggi jeung énergi, 100.000 jam hirupna, kinerja stabil, kakuatan tinggi, éta lumaku sarta fléksibel pikeun sagala jinis industri laser.
    Parameter pangaluyuan leutik, milih tipe gelombang béda pikeun las bahan béda, operasi tunggal jeung gancang.

  • China 1530 Hyperthern CNC Plamsa Cutting Machine

    Cina 1530 Hyperthern CNC Plamsa motong Mesin

    Modél No.: D3015
    bubuka:
    D3015 CNC mesin motong plasma utamana dipaké pikeun motong lambar logam. 65A, 100A, 120A, 160A, 200A kakuatan sayogi.

  • Metal Tube And Sheet CNC Plasma Cutter

    Metal Tube Jeung Lambaran CNC Plasma Cutter

    Modél No.: D3015
    bubuka:
    D3015 CNC mesin motong plasma utamana dipaké pikeun motong lambar logam. 65A, 100A, 120A, 160A, 200A kakuatan sayogi.

  • 4KW 6KW 8KW Steel CNC Fiber Laser Cutting Machine Price

    4KW 6KW 8KW Steel CNC Serat laser motong Mesin Harga

    Modél No.: KP6020
    bubuka:
    KP6020 kakuatan tinggi CNC serat mesin motong laser utamana dipaké pikeun lambaran logam kandel. 1000 watt, 1500 watt, 2000 watt, 3000 watt, 4000 watt, 6000 watt, 8000 watt, 12KW, 15KW, 20KW pilihan. Dilengkepan laser kakuatan tinggi, éta bisa nyieun kakuatan tinggi na motong efisien tinggi, cocog pikeun sedeng jeung pelat logam beurat. tekanan rigidity tinggi casting alloy aluminium crossbeam, éta bisa ngawujudkeun akselerasi tinggi. Ngawaskeun HD, 360 ° tanpa sudut buta, ngawaskeun sacara real-time tiasa mastikeun kasalametan.

  • 1000W 1500W 2000W Small Sheet Metal Fiber Laser Cutter

    1000W 1500W 2000W Leutik Lambaran Metal Serat Laser Cutter

    Modél No.: KP1390
    bubuka:
    KP1390 leutik lambar logam serat laser cutter utamana dipaké pikeun lambar logam ukuranana leutik. 1000W, 1500W, 2000W, 3000W, 4000W nyaéta pilihan. Struktur spasi ieu éféktif dipaké, motong aréa nyaeta 1300 * 900mm, 600 * 600mm atawa lianna, nyimpen spasi jeung sumber, alat-alat nu bisa dipindahkeun flexibly. stabilitas kuat, precision tinggi, 20 taun tanpa deformasi.

  • Automatic Metal Tube And Pipe Fiber Laser Cutting Machine

    Otomatis Metal Tube Jeung Pipa Serat Laser Mesin motong

    Modél No.: KT6
    bubuka:
    KT6 tube logam mesin motong laser utamana dipaké pikeun motong tube logam. Pinuh servo nyetir, auto-centering jeung cuk dipanjangan listrik tiasa nyimpen tailings. aréa motong adopts panutup panyalindungan enclosed, dilengkepan alat ngumpulkeun haseup. Rol ranjang sacara efektif tiasa ngadukung sagala jinis tabung diaméter dina kisaran pikeun mastikeun akurasi motong.

  • Carbon Stainless Steel Fiber Laser Cutter With Exchanged Table

    Karbon Stainless Steel Serat Laser Cutter Jeung Ditukeurkeun Table

    Modél No.: KE3015
    bubuka:
    KF3015 disilihtukeurkeun tabel serat mesin motong laser nyaéta platform dual, switching gancang, efisiensi motong luhur.
    Bilateral genep arris iteuk bisa ngawujudkeun positioning sakabéh, leuwih stabil. Bantuan jauh WIFI tiasa ngawujudkeun ngungkulan dina waktosna.

  • Full Closed Fiber Laser Cutting Machine For Stainless Steel

    Pinuh Closed Serat Laser motong Mesin Pikeun Stainless Steel

    Modél No.: KP3015
    bubuka:
    KP3015 mesin motong serat laser pinuh katutup ngagunakeun panutup pelindung kaca laser sarta sistem perlakuan lebu lumrah bisa éféktif ngurangan ngarugikeun ka awak manusa. Bilateral genep arris iteuk bisa ngawujudkeun positioning sakabéh, leuwih stabil.
    Platform dual, switching gancang, efisiensi motong luhur.