SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun
  • about us
  • about us
  • about us
  • about us

tentang Kami

wilujeng sumping

Knoppo Laser diwangun taun 2004, mangrupikeun salah sahiji produsen solusi laser industri berteknologi terkenal di dunya, khusus kanggo nyayogikeun solusi alat-alat laser anu cerdas sareng ngamungkinkeun para palanggan kami di sababaraha cabang di dunya janten langkung épisién sareng kalapa. Kalayan langkung ti 15,000 sistem motong laser di pasar sareng basis global anu ningkat kalayan gancang, Knoppo Laser dina posisi anu langkung saé pikeun ngalayanan pangkalan pelanggan internasional, ngajamin kualitas anu pangluhurna sareng waktos réspon pangpendekna dina langkung ti 100 nagara.

maca deui

Warta & Kajadian

kana urang
maca deui

Sértipikasi

ngahargaan
  • certificate
  • certificate