SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Mesin Las laser

  • 1000W 1500W 2000W Handheld Fiber Laser Welding Machine

    1000W 1500W 2000W Mesin Las Serat Genggam

    Modél No.: KW-M
    Bubuka:
    KW-M serat las mesin las laser gandeng sinar laser énergi tinggi kana kabel serat, saatos transmisi jarak jauh, éta fokus kana karya sapotong pikeun ngelas ku koléksi lampu kolémpél. Éta ngadopsi téknologi Jérman, penampilan sacara umum katingali katingali, dilengkepan méja kerja bantalan kinerja tinggi, jinis genggam, operasi saderhana sareng rasio biaya tinggi sareng kinerja anu saé. Kalayan efisiensi sareng énergi anu luhur, 100,000 jam hirupna, kinerja stabil, kakuatan tinggi, éta lumaku sareng fléksibel pikeun sagala jinis industri laser.
    Parameter pangaluyuan alit, milih jinis gelombang anu béda pikeun ngelas bahan anu béda, operasi tunggal sareng gancang.