SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Mesin nyirian laser

  • KML-UT UV Laser Marking Machine

    KML-UT UV Laser Nyirian Mesin

    Modél No .: KML-UT
    Bubuka:
    KML-UT UV nyirian mesin laser nyaéta konsumsi énérgi anu rendah, ramah lingkungan, henteu tiasa dianggo. Daérah mangaruhan saeutik, teu aya pangaruh panas, tanpa masalah kaduruk bahan. Utamana dipaké pikeun palastik atanapi kaca nyirian jsb.

  • KML-FC Full Closed Fiber Laser Marking Machine With Cover

    KML-FC Serat Tutup Serat Mesin Laser Nyirian Sareng Cover

    Modél No.: KML-FC
    Bubuka:
    Mesin panyiri laser serat KML-FC mangrupikeun larutan sampurna pikeun panggunaan komérsial sareng industri pikeun nyiptakeun tanda idéntifikasi permanén dina bagian atanapi produk. Sapertos logo perusahaan, kode pabrikan, kode tanggal, nomer sérial, és barkod. Éta parantos dirancang pikeun nyirian ampir sadaya jinis logam kalebet stainless steel, aluminium, alat baja, kuningan, titanium, sareng sajabana. seueur plastik sareng sababaraha keramik. Kecepatan ukiran gancang na ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sababaraha jinis tanda dina waktos anu sanés!

  • KML-FT Metal Fiber Laser Marking Machine

    KML-FT Metal Fiber Laser Nyirian Mesin

    Modél No.: KML-FT
    Bubuka:
    Mesin panyiri serat serat KML-FT mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun panggunaan komérsial sareng industri pikeun nyiptakeun tanda idéntifikasi permanén dina bagian atanapi produk. Sapertos logo perusahaan, kode pabrikan, kode tanggal, nomer sérial, és barkod. Éta parantos dirancang pikeun nyirian ampir sadaya jinis logam kalebet stainless steel, aluminium, alat baja, kuningan, titanium, sareng sajabana. seueur plastik sareng sababaraha keramik. Kecepatan ukiran gancang na ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sababaraha jinis tanda dina waktos anu sanés!