Metal ngagawekeun solusi

17 Taun Pangalaman Manufaktur

Laser nyirian Mesin

  • 50W 100W Fiber Laser Deep Engraving Marking Machine For Metal

    50W 100W Serat Laser Deep Engraving Nyirian Mesin Pikeun Metal

    Model No.: KML-FT

    Garansi: 3 taun

    bubuka:

    KML-FT serat laser nyirian mesin utamana diwangun ku tilu bagian: sumber laser, lénsa jeung kartu kontrol. Mesin kami nganggo sumber laser anu saé, Kualitas sinar anu saé. Puseur kaluaranna nyaéta 1064nm. Kahirupan sakabeh mesin kira 100.000 jam. Dibandingkeun jeung tipe séjén laser nyirian Umur alat leuwih panjang, sarta efisiensi konversi elektro-optik leuwih ti 28%. Dibandingkeun jeung tipe séjén mesin laser nyirian, efisiensi konversi 2% -10% ngabogaan kaunggulan gede. Cai mibanda kinerja alus dina hemat energi jeung perlindungan lingkungan.

  • KML-FC Full Closed Fiber Laser Marking Machine With Cover

    KML-FC Full Closed Serat Laser Nyirian Mesin Jeung Cover

    Modél No.: KML-FC
    bubuka:
    Mesin nyirian serat laser KML-FC mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun panggunaan komérsial sareng industri pikeun nyiptakeun tanda idéntifikasi permanén dina bagian atanapi produk. Kawas logo perusahaan, kode manufaktur, kode tanggal, nomer serial, barkod ets. Eta geus dirancang pikeun nyirian ampir sagala jinis logam kaasup stainless steel, aluminium, alat baja, kuningan, titanium, jsb. loba plastik jeung sababaraha keramik. Laju ukiran anu gancang ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun rupa-rupa jinis tanda dina waktos anu lami!

  • KML-UT UV Laser Marking Machine

    KML-UT UV Laser nyirian Mesin

    Modél No.: KML-UT
    bubuka:
    KML-UT UV mesin nyirian laser nyaéta konsumsi énergi low, ramah lingkungan, euweuh consumables. Saeutik mangaruhan wewengkon, euweuh pangaruh panas, tanpa masalah bahan kaduruk. Utamana dipaké pikeun palastik atawa kaca nyirian jsb.

  • KML-FT Metal Fiber Laser Marking Machine

    KML-FT Metal Serat Laser nyirian Mesin

    Modél No.: KML-FT
    bubuka:
    KML-FT serat laser nyirian mesin mangrupa solusi sampurna pikeun pamakéan komérsial sarta industri pikeun nyieun tanda idéntifikasi permanén dina bagian atawa produk. Kawas logo perusahaan, kode manufaktur, kode tanggal, nomer serial, barkod ets. Eta geus dirancang pikeun nyirian ampir sagala jinis logam kaasup stainless steel, aluminium, alat baja, kuningan, titanium, jsb. loba plastik jeung sababaraha keramik. Laju ukiran anu gancang ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun rupa-rupa jinis tanda dina waktos anu lami!