SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

1390 1610 100W 150W CO2 Laser Ukiran Sareng Mesin motong

Pedaran pondok:

Modél No.: KCL1390X
Bubuka:
KCL1390X CO2 mesin motong ukiran laser tiasa motong akrilik, kai, MDF, kayu lapis, kulit, kaén sareng plastik plastik sareng sajabana, ogé tiasa ngukir dina kaca, akrilik, kai sareng non-logam sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Industri Lumaku Pikeun Mesin Ukiran Laser Cutting
Industri kapang (kapang konstruksi, kapang penerbangan sareng navigasi, kapang kai), tanda iklan, hiasan, seni karajinan, éléktronika, alat listrik, jst.

Bahan Lumaku CO2 Mesin motong Laser Ngukir

1325 Metal And Nonmetal CO2 Laser Cutting Machine1

Bahan sapertos akrilik, papan kai (papan lampu, kai lilin), gudang awi, papan warna ganda, kertas, kulit, cangkang, cangkang kalapa, tanduk sapi, gajih sato résin, papan ABS, tempat teduh lampu, jst.

Parameter téhnologis

Modél

KCL-X

Kakuatan laser

80W 100W 150W 180W 260W 300W

Daérah damel

600 * 900mm / 1300 * 900mm / 1600 * 1000mm

Tipe Laser

RECI CO2 Sealed Laser Tube, 10.6um

Jenis Tiis

Cai Tiis

Laju Ukiran

 0-60000mm / mnt

Kacepetan motong

0-40000mm / mnt

Kontrol Kaluaran Laser

0-100% diatur ku software

Min. Ukuran Ukiran

1.0mm * 1.0mm

Precision Scanning Pang luhurna

4000DPI

Néangan Akurasi

<= 0,05mm

Ngadalikeun Parangkat Lunak

Sistem Kontrol Ruida

Format Grafik Dukung

DST, PLT, BMP, DXF, DWG, AI, LAS jsb

Parangkat lunak cocog

Illustrator, Photoshop, Coreldraw, Austocad, Solidworks jsb

Pamisahan Warna

Leres

             Sistem Girang

Precision tinggi motor stepper 3-fase

Alat Bantu

Kipas knalpot sareng Pipa knalpot hawa

Sasayogian tanaga

AC 220V + 10%, 50HZ

Lingkungan Gawe

Suhu: 0 ~ 45C, Kalembaban: 5 ~ 95% (Henteu Cai Kondensat)

Konfigurasi

CO2 Laser Engraving And Cutting Machine
CO2 Laser Engraving And Cutting Machine1

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras: