SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Tentang Kami

Jinan Knoppo Automation Equipment Co., Ltd.

Hayu "Manufaktur calakan di Cina" meunang pujian dunya!

Saha Kami

Knoppo

Knoppo Laser diwangun taun 2004, mangrupikeun salah sahiji produsen solusi laser industri berteknologi terkenal di dunya, khusus kanggo nyayogikeun solusi alat-alat laser anu cerdas sareng ngamungkinkeun para palanggan kami di sababaraha cabang di dunya janten langkung épisién sareng kalapa. Kalayan langkung ti 15,000 sistem motong laser di pasar sareng basis global anu ningkat kalayan gancang, Knoppo Laser dina posisi anu pikaresepeun pikeun ngalayanan basis pelanggan internasional, ngajamin kualitas anu pangluhurna sareng waktos réspon pangpendekna dina langkung ti 100 nagara. Fokus kami nyaéta inovasi, pamutahiran kontinyu sareng pamekaran gancang téknologi, sadayana tujuanana pikeun ningkatkeun efisiensi sareng kalenturan, ngaleutikan biaya bari ngahasilkeun tingkat keramahan lingkungan anu luhur sareng kelestarian pikeun kauntungan urang sadaya. Kami tujuan pikeun nyayogikeun téknologi konci sareng solusi integrasi khusus pikeun Industri 4.0 sareng pabrik pinter, ngabantosan perusahaan pikeun ngamangpaatkeun sampurna seueur kasempetan anu timbul dina jaman digital.

Naon Urang Laksanakeun

Knoppo

Kisaran produk henteu ngan ukur ngandung mesin motong laser lambar datar dina sababaraha desain sareng dimensi, tapi ogé mesin motong tabung laser, Mesin ukiran motong laser CO2, mesin panyiri laser, mesin las laser, mesin motong plasma, Robot motong pipa plasma, mesin motong H, sareng marake pencét jsb Aplikasi kaasup éléktronika, jati, hiasan, pamrosésan logam, pabrikan waja, tanda iklan, suku cadang mesin sareng seueur industri sanés.
Sajumlah produk sareng téknologi parantos kéngingkeun patén-patén nasional sareng hak cipta perangkat lunak, sareng ngagaduhan persetujuan CE sareng FDA. Kalayan tim R&D difokuskeun, ahli pisan sareng berpengalaman sareng departemén téknis saatos-penjualan anu sampurna dilatih sareng terlatih, kami leres-leres nyayogikeun pangalaman jasa anu berorientasi pelanggan.

Kumaha Kualitas Kami

Knoppo

How Our Quality

KNOPPO ngagaduhan langkung ti sarébu staf, kalebet langkung ti 100 panalungtik tulang tonggong, langkung ti 30 inspektur QA. Aranjeunna gaduh pangalaman anu euyeub dina industri laser, teras mesin uji ku sistem QA sateuacan pangiriman. Sareng perusahaan urang damel kerjasama sareng Switzerland Raytools, Jepang Fuji, Jérman IPG, Jérman PRECITEC, Jepang SMC sareng Taiwan HIWIN dll, sok nganggo suku cadang anu hadé pikeun mesin urang.

Kumaha Layanan Kami

Knoppo

Sadaya mesin mangrupikeun garansi 3 taun, sareng sistem kontrol nirkabel WIFI jauh, upami anjeun ngagaduhan patarosan pikeun mesin kami, insinyur urang tiasa nyambung sareng mesin anjeun di Cina sareng ngarengsekeun masalah anjeun langsung.

Pelayanan online 24 jam, 16 basa ngadukung: Inggris, Perancis, Jerman, Spanyol, Arab, Rusia, Persia, Indonesia, Portugis, Jepang, Korea, Thailand, Turki, Italia, Vietnam, sareng Cina Tradisional. Insinyur ogé sayogi di luar negeri.

service1
service2

Sértipikat kami

Knoppo

certification1
certification2
certification3

Barang parantos diliwatan ku cara sertifikasi mumpuni nasional sareng parantos ditampi di industri utama urang. Tim rékayasa ahli kami bakal sering siap ngalayanan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan. Kami ogé tiasa nganteurkeun anjeun nganggo sampel gratis kanggo minuhan spésifikasi anjeun. Usaha anu idéal sigana bakal dihasilkeun pikeun nyayogikeun anjeun jasa sareng solusi anu paling nguntungkeun.

Sababaraha Klién Kami

Knoppo

Karya hébat anu tim kami nyumbang ka klien kami!

client