SOLUSI KERJA MÉLAL

Pangalaman Manufaktur 17 Taun

Kaunggulan aplikasi téknologi motong laser

Téknologi motong laser mangrupikeun téknologi berteknologi tinggi komprehensif, anu nyampur optik, élmu bahan sareng rékayasa, manufaktur mesin, téknologi kontrol numeris sareng téknologi éléktronik sareng disiplin anu sanés, ayeuna, éta mangrupikeun titik panas anu dipikaresep umum pikeun élmu & téknologi bidang sareng industri kalangan, boh di bumi boh di luar negeri. Salila langkung ti 50 taun, pamrosésan laser sareng panerapan ngembang pesat, parantos ngagabung sareng seueur disiplin janten sababaraha aplikasi anu disayogikeun, sareng téknologi pamrosésan utama laser kalebet: motong laser, las laser, laser nyirian, pangeboran laser, Perlakuan panas laser, laser prototyping gancang, laser palapis jsb.

Teknologi motong laser mangrupikeun aplikasi utama téknologi laser dina industri. Éta ngagancangkeun transformasi industri pamrosésan tradisional sareng nyayogikeun cara anyar pikeun ngolah industri modéren. Éta parantos janten metodeu pangolahan laser anu panglobana digunakeun dina bidang pamrosésan industri. Ayeuna, téknologi motong laser parantos seueur dianggo dina pembuatan mesin, pangembangan jembatan, pamrosésan lambar logam, pabrik kapal sareng mobil, industri listrik sareng éléktronik, penerbangan sareng aerospace sareng industri tihang ékonomi nasional sanés. Kalayan kamajuan kontinyu sains sareng téknologi sareng aplikasi, téknologi motong laser pastina bakal langkung jauh kana daérah sanés.

Application advantages of laser cutting technology

Dina taun-taun ayeuna, téknologi ngolah laser ngembang pesat pisan. Aplikasi na janten beuki seueur. janten laser katelah "alat pamrosésan universal" sareng "sistem manufaktur umum pengolahan umum hartosna". Téknologi produksi nagara industri maju nyiptakeun parobahan kualitatif kusabab aplikasi téknologi pamrosésan laser anu éksténsif. Teknologi motong laser mangrupikeun aplikasi utama téknologi laser dina industri. Éta parantos ngagancangkeun transformasi industri pamrosésan tradisional sareng nyayogikeun cara anyar pikeun ngolah industri modéren. Éta parantos janten metode pamrosésan laser anu panglobana digunakeun dina bidang pamrosésan industri, anu tiasa nempatan industri pamrosesan laser langkung ti 70%.

Motong laser nyaéta panggunaan sinar sinar laser kakuatan anu difokuskeun anu nyinaran workpiece. Dina premis ngalangkungan ambang laser tina kapadetan kakuatan laser, énergi sinar laser sareng gas aktif ngabantosan prosés motong napel réaksi kimia anu sadayana nyerep ku bahan. Suhu titik aksi laser naék pisan sareng saatos titik didihna ngahontal, bahan mimiti ngejat sareng ngabentuk liang. Kalayan gerakan relatif sinar sinar sareng bahan damel, bahan tungtungna dibentuk janten celah. Sedimen di celah ieu ditiup ku gas tambahan anu tangtu.

Motong laser ngagaduhan sababaraha kaunggulan sapertos seueur motong, laju motong, celah sempit, kualitas motong anu saé, daérah anu kapangaruhan panas alit, ditambah fleksibel sareng sajabana Kauntungan ieu parantos janten seueur pisan aplikasi dina industri modéren. Teknologi motong laser ogé parantos janten salah sahiji téknologi anu paling dewasa dina téknologi ngolah laser. Dibandingkeun sareng lampu sanésna, ieu sababaraha fitur sapertos kieu:
1. kacaangan luhur
2. arah anu luhur
3. monochrome tinggi
4. kohérénsi luhur

Ogé kusabab opat fitur ieu, éta parantos seueur dianggo, sareng parantos nyandak fitur anu berharga pikeun pamrosésan tradisional ieu pikeun ngolah laser:
(1) Kusabab teu aya kontak kontak, sareng énergi sinar laser sareng gerakan gancang tiasa diatur. Janten anjeun tiasa ngahontal rupa-rupa pamrosésan.
(2) Éta tiasa dianggo pikeun ngolah sababaraha jenis logam, non-logam. Khususna, éta tiasa diolah kateguhan tinggi, brittleness tinggi na titik lebur tinggi tina bahan.
(3) Henteu nganggo "alat" nalika ngolah laser, sareng henteu aya "kakuatan pemotong" anu dianggo dina bahan padamelan.
(4) Ngolah laser daérah kapangaruhan panas workpiece mangrupikeun sakedik, deformasi alit tina workpiece, nuturkeun-up sakedik pangolahan.
(5) laser tiasa ngolah workpiece dina wadah katutup ngalangkungan médium transparan.
(6) Laser gampang dipandu. éta tiasa kahontal dina arah transformasi ngalangkungan fokus. Gampang pisan pikeun kerjasama sareng sistem CNC pikeun ngolah bagian anu rumit. Ku alatan éta, motong laser mangrupikeun cara motong anu fléksibel pisan.
(7) ngolah laser gaduh efisiensi produksi tinggi. Kualitas pamrosésan stabil sareng andal, manpaat ékonomi sareng sosial anu signifikan.


Waktos Post: Jan-04-2021